Dienstverlening

Technische expertise voor infrastructurele projecten

Infrastructurele projecten is ons werkterrein, zowel op lokaal als op landelijk en internationaal niveau. Wij hebben veel kennis en ervaring met Gemeentelijke, Provinciale, Rijkswaterstaat en Prorail gerelateerde projecten. Specifieke kennis op het gebied van Dynamisch Verkeers Management. Daarvoor leveren we kennis en kunde op basis van adviezen, aannemen van de werkzaamheden of tijdelijke ondersteuning.  We zijn ook een partner die niet bang is om de mouwen op te stropen, als een project om een nieuwe impuls vraagt. Niet voor niets staan we bekend om onze daadkracht in projecten.

Onze belangrijkste activiteiten zijn geconcentreerd in drie sectoren; weg-, rail- en waterinfrastructuren. Daarnaast bieden we meer specifieke knowhow voor opdrachtgevers, actief in de industrie- en energiemarkt. WETEQ is u op verschillende manieren van dienst. Al in de voorbereiding merkt u onze toegevoegde waarde. Opgestelde planningen zijn realistisch, de werkvoorbereiding is gedetailleerd. Engineeren en ontwerpen gebeurt met de meest actuele technieken.

Ook in de begeleiding van de uitvoering staan we u terzijde. Als (assistent-)projectleider, als toezichthouder of als directievoerder. Per discipline weten wij voor u de meest geschikte Techncial Professional te selecteren. Eén die vanaf het allereerste moment u kan ondersteunen met kennis en kunde. En één die effectief een brug slaat tussen de dagelijkse praktijk en de doelstelling op lange termijn.

Kennis en kunde in techniek

Dat maakt dat we in staat zijn om in alle disciplines binnen de installatietechniek u te adviseren en ondersteunen . Op een manier die vertrouwen wekt. We geloven in een transparante manier van werken. Eerlijk en kritisch. Toegankelijk en enthousiast. Dat maakt WETEQ tot een aangename partner om mee samen te werken. Want waar we goed in zijn, is het maken van verbindingen. Niet alleen over de weg van plaats A naar plaats B, maar ook tussen mensen.