Projecten Weteq

Renovatie Ketelbrug

De Ketelbrug tussen Emmeloord en Lelystad ondergaat een ingrijpende renovatie. WETEQ Professionals zijn ingehuurd door Cofely om de nieuwe elektrotechnische installaties te engineeren.

Related Portfolio

 • VORT 1B

  Ten behoeve van Europese tunnels zijn nieuwe eisen ten aanzien van veiligheid in tunnels uitgevaardigd. In Nederland zijn deze eisen uitgewerkt in een nieuwe tunnelwet. Alle tunnels in Nederland dienen per 1 mei 2014 aan de nieuwe tunnelwet te voldoen. Eind 2009 is het programma VORT (Veiligheid en Onderhoud RijksTunnels) in het leven geroepen om, […]

  View Detail »

 • Gemeente Westland

  Het Westland is de derde economische motor van Nederland naast mainports de Rotterdamse Haven en Schiphol. De infrastructuur in dit gebied is van groot belang. Voor diverse deelprojecten in de Gemeente Westland is WETEQ ingehuurd om civieltechnische en infrastructurele ontwerpen te maken.

  View Detail »

 • Maeslantkering

  Opzetten van Probalistisch Onderhoud Maeslantkering, opdrachtgever Rijkswaterstaat

  View Detail »

 • Rijkswaterstaat

  Met het project A4 Delft-Schiedam werkt Rijkswaterstaat aan een goede inpassing van een nieuwe snelweg tussen Delft en Schiedam. WETEQis ingehuurd door Rijkswaterstaat voor het maken van de RAMS analyse en Life Cycle Cost berekeningen.

  View Detail »